Medi ambient

Joan Espona, nou president dels caçadors gironins

El procés electoral obert a la Territorial de Girona de la Federació Catalana de Caça coincidint amb el final de mandat ha acabat amb la proclamació de la candidatura encapçalada per Joan Espona. Espona, fins ara vicepresident de la Territorial, passa a ocupar la presidència mentre que Josep Blanquera, fins ara president, passa a ocupar la vicepresidència primera. En la vicepresidència segona s’hi manté Albert Mias.

La candidatura d’Espona és l’única que ha presentat els avals i, per tant, queda proclamat automàticament president sense necessitat de passar per les urnes. La junta manté el gruix de l’equip i incorporar per primer cop dues dones: Elena Boet com a secretària i Clara Barragan com a vocal.

Joan Espona ha liderat els darrers anys les negociacions amb la Generalitat per a les millores del col·lectiu i expressar el clamor que hi havia per la creixent càrrega burocràtica i la necessitat de la regulació dels usos a l’espai natural. En una carta enviada a tots els federats, marca com a objectius la millora de la comunicació, defensar la caça com a esport i activitat de gestió i posar en valor el compromís envers el medi ambient.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia