Societat

Successos

Consternació pel parricidi de Bellvís

Centenars de veïns fan un minut de silenci per la mare assassinada

Centenars de veïns de Bellvís (Pla d'Urgell) van mostrar ahir la seva condemna a la mort d'una veïna de 49 anys a mans del seu fill de 22 divendres al vespre, després d'una discussió. El jove li va clavar un ganivet al coll i també va ferir el seu germà petit de 16 anys després d'apunyalar-lo al cap. El germà, que ha estat donat d'alta al matí, ha fet acte de presència al minut de silenci i ha dirigit unes paraules d'agraïment als seus veïns. Els Mossos d'Esquadra van detenir el suposat parricida en una plaça propera al carrer del domicili familiar quan intentava fugir. En un primer moment se'l va traslladar a l'hospital Arnau de Vilanova perquè patia una crisi nerviosa però pels volts de les quatre del matí va ser portat a la comissaria. S'espera que passi a disposició judicial dilluns al jutjat número 1 de Balaguer.

El minut de silenci es va fer a les set de la tarda davant de l'ajuntament de Bellvís amb una gran assistència de veïns visiblement commocionats pel tràgic succés. L'alcalde, Joan Talarn, va llegir un manifest on va recordar la víctima i va condemnar els fets. Talarn va destacar la nombrosa assistència de veïns, fins i tot de Bell-lloc d'Urgell, el poble veí, on la víctima exercia de mestra. Segons l'alcalde, “el poble necessitava trobar-se després d'aquests fets gairebé inexplicables”.

Moments abans de finalitzar l'acte, el fill petit de la víctima i germà del suposat homicida va dirigir unes paraules d'agraïment als seus veïns. El noi, amb les ferides visibles a la cara, va apel·lar a “l'optimisme” pensant en els “anys que ens ha donat la mare, sobretot a mi”.

El jove suposat autor de la mort de la seva mare està acusat d'un delicte d'homicidi i el cas està sota secret de sumari. Els fets van tenir lloc divendres a les nou i deu minuts del vespre arran d'una baralla que va tenir lloc a l'interior del domicili familiar. Fonts properes al cas indiquen que el jove té algun problema de salut mental i també té addicció a les drogues. En el moment dels fets el pare no es trobava al domicili, ja que estava treballant a la seva feina en una empresa de Mollerussa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES