Societat

Arnes cita els amants de la mel

Diumenge s’hi celebrarà una festa en què destaquen els tallers i la descoberta del poble mateix

La cultura de la mel està íntimament lligada a Arnes amb una tradició d’apicultura centenària. Aquest vincle es podrà copsar en la catorzena Festa de la Mel, un esdeveniment que dona a conèixer aquest producte i també el poble. En aquest sentit, es recomana la visita al Centre d’Interpretació de la Mel, que ja s’exhibeix completament remodelat.

Els primers passos de la festa es faran dissabte amb la presentació d’un llibre i una conferència. Diumenge, a la fira, amb una setantena d’estands, s’hi podran comprar mel i productes típics com ara les casquetes, el coc o les borraines amb mel. La inauguració de la festa serà a càrrec de Joan Solà, alcalde de Riner, al Solsonès, agermanat amb Arnes. I durant tot el dia s’oferiran tallers adreçats a la canalla i tastets de borraines, i diversos espectacles animaran la fira. A la tarda, es podrà aprendre a elaborar una espelma i conèixer com i per què les abelles fan cera, i David Martí, autor de la Ruta de les Bruixes d’Arnes, conduirà una visita guiada per racons del poble. Un concert de la Coral de la Terra Alta clourà la festa.

Festa de la Mel

Dia 28, de 10 a 19 h

www.arnes.altanet.org



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia