Societat

Infraestructures

Retards a les línies R14, R15 I R16 per l’avaria dos trens

La circulació es restableix cap a les vuit de la tarda als dos punts de més d’una hora d’ aturada

Les afectacions superen els 60 minuts

Dues incidències tècniques simultànies afecten aquest dissabte a la tarda la circulació ferroviària al Tarragonès. La situació provoca retards de fins a una hora a les línies R14, R15 i R16 i també afecta els Euromed i Talgo.

La primera avaria l’ha patit un comboi de la línia R14 que havia sortit de Lleida a les 15.45 amb destinació a l’Estació de França de Barcelona (18.55) i que ha quedat aturat entre Tarragona i Torredembarra per una incidència tècnica del propi tren, segons ha informat Renfe. Els viatgers han estat transbordats a un altre tren mitjançant passarel·les.

Pocs minuts més tard la companyia ha comunicat que un altre tren s’ha quedat aturat entre Tarragona i Port Aventura. Es tracta del comboi que ha sortit de l’Estació de França a les 16.13 hores i que havia d’arribar a Tortosa a les 18.54 hores.

La primera incidència ha provocat que la circulació de les línies R-14, l’R-15 i l’R-16 s’hagi hagut de fer via única en Tarragona i Torredembarra. L’avaria entre Tarragona i Port Aventura ha obligat a interrompre el trànsit en aquest tram fins a la retirada del tren avariat.

La circulació s’ha restablert als dos trams afectats cap a les vuit del vespre i les freqüències de pas es recuperen progressivament. Els retards han arribat a superar els 60 minuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia