El tercer premi (10104) cau a Puig-reig, Barcelona, el Prat, i Sant Joan de Vilatorrada

El tercer premi, dotat amb 500.000 euros per sèrie, del sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal que se celebra avui a Madrid ha correspost al número 10104, venut tot a Catalunya.

La part més gran del premi, 50 milions d'euros, han anat a parar a Puig-reig (Berguedà), on l'administració nº1 va vendre 100 sèries del número premiat. Es van vendre a finestreta i, per tant, està molt repartit.

A més, 30 sèries (15 milions) s'havien venut a Sant Joan de Vilatorrada (Bages) i han anat a parar al Club Bàsquet La Torrada i l'escola Mare de Déu del Pilar de Manresa.

I 30 sèries més els havia repartit (íntegrament a través d'internet) l'administració Valdés de Barcelona, que també va vendre un quart premi (29013).

Per últim, una de les administracions de l'aeroport del Prat (concretament situada a la T2) havia venut una altra sèrie del 10104 (500.000 euros).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.