Infraestructures i serveis

L’Ajuntament de Ripoll es queixa de la descoordinació d’unes obres de Carreteres

La coincidències dels treballs de la nova rotonda i del manteniment de la variant han provocat problemes de mobilitat

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Ripoll ha decidit elevar una queixa al Departament de Territori i al Servei de Carreteres de la Generalitat per les afectacions en el trànsit al municipi que s’han patit aquesta setmana, arran de la coincidència de dues obres a la variant de la C-17. D’una banda, està tallat l’accés al centre per la sortida nord perquè s’està reformant aquest enllaç amb la construcció d’una rotonda i, d’altra, s’han fet treballs de manteniment i de tala d’arbres a la variant.

La coincidència de les dues obres “han provocat llargues cues amb talls puntuals i regulació de la circulació en un sol carril; especialment en hores punta als migdies coincidint amb la mobilitat laboral i escolar”, argumenta l’equip de govern. “S’entén -hi han afegit- que les obres de la rotonda, necessàries per millorar un punt crític d’entrada i sortida al municipi, hagin pogut ocasionar talls puntuals de trànsit, però estaven planificats i avisats; el que no és tan acceptable és que els mateixos dies que es porten a terme aquestes obres, el mateix Departament de la Generalitat executi una tala d’arbres al mateix tram que es veu afectat per les obres de la rotonda”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia