Infraestructures i serveis

Administracions

Arrenca la millora dels accessos a la zona esportiva de Can Torelló

Amb la reforma es guanyarà seguretat vial i fluïdesa en les entrades i sortides al recinte

L’Ajuntament de Gavà ha iniciat aquesta setmana les obres de millora dels accessos a la zona esportiva de Can Torelló. Es tracta d’una nova fase del procés de remodelació, amb una inversió municipal d’1,2 milions d’euros, i que segons el consistori suposarà “un salt qualitatiu en el conjunt de les instal·lacions”. Les obres van començar el primer trimestre de l’any passat, i llavors es van pavimentar els accessos, es va arranjar la zona d’esbarjo i els jocs infantils i es va renovar la gespa artificial del camp de futbol 1. Les obres tenen una durada prevista de tres mesos.

La millora dels accessos està justificada perquè en l’actualitat l’entrada i sortida de vehicles es produeix per un únic punt, el que obliga als que venen de Gavà Mar a aturar-se a la carretera per cedir el pas dels vehicles que provenen del nucli urbà. A més, segons fonts municipals, en sortir del recinte els vehicles s’han d’aturar sobre el carril bici i de vianants. Els treballs ara en curs permetran reforçar la seguretat i la fluïdesa, i per això es crea un nou accés només d’entrada, 85 metres al nord de l’actual, que enllaçarà directament a l’aparcament. Els vehicles provinents del sud hauran de fer un canvi de sentit en la cruïlla amb la carretera B-210, ja que s’impedirà el gir directe mitjançant pilones. L’accés existent serà només de sortida i obligarà tots els vehicles a circular direcció a Gavà Mar. Aquells que vulguin canviar de sentit ho hauran de fer a la nova rotonda que es crearà 200 metres direcció sud.

La nova rotonda afectarà el carril bici i de vianants existents. Aquests es refaran mantenint les característiques actuals. La intervenció als accessos de Can Torelló també comportarà un arranjament de l’aparcament actual. Aquest quedarà distribuït en quatre carrers perpendiculars on hi podran aparcar 136 turismes i fins a 4 autocars.

Un cop finalitzats aquests treballs s’abordarà la millora de l’eficiència energètica de l’equipament, que compta amb més de 2.500 usuaris d’escoles esportives i clubs locals i un miler durant els caps de setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

educació

El govern ratifica l’acord per revertir les retallades del personal docent

barcelona
Societat

Mor Yumi Katsura, dissenyadora de moda que va popularitzar els vestits nupcials al Japó

societat

Denuncien que la vulnerabilitat es cronifica a Catalunya

barcelona
societat

Reclamen millores a un punt negre de la C-451 al Solsonès

LLobera

El temporal causa un nou vessament d’aigües fecals a la riera de Canyars

Gavà
Medi ambient

Arxivats els expedients d’autorització de dos parcs solars

El Perelló
PATRIMONI

Quart disposa de la rectoria de Sta. Margarida fins a l'any 2047

QUART

Fomentar el benestar emocional a través de l’escriptura

olot
Meteorologia

El pla Inuncat es manté en prealerta

Barcelona