Infraestructures i serveis

GIRONA

El 2023 es van invertir 37,1 milions d’euros en la millora de carreteres a la demarcació

El Departament de Territori ha invertit aquesta legislatura 67,45 milions d’euros en la millora de les carreteres de la vegueria de Girona en 118 actuacions. En total, s’han millorat gairebé 500 quilòmetres de carreteres. La inversió durant el 2023 va ser de 37,1 milions d’euros en 53 actuacions que van permetre millorar 162 quilòmetres de carreteres.

Els últims treballs que s’han començat són les obres de millora del ferm a la carretera GI-644 entre Serra de Daró i Vulpellac –del quilòmetre 0 i el 8+290–, que compten amb un pressupost de 543.250 euros. En concret, les obres, que tenen un termini d’execució de 2 mesos, consistiran en la reparació de les zones en què el ferm està malmès i la millora del paviment asfàltic amb dues capes de microaglomerat en fred. Posteriorment, es reposarà la senyalització horitzontal dels trams de via afectats.

La circulació del trànsit a la via quedarà afectada per talls intermitents del carril en el que s’estiguin realitzant les reparacions del ferm. En tot moment es podrà seguir circulant per la carretera amb una afecció mínima amb talls de 5 a 10 minuts pel tall d’un carril de circulació, en horari diürn de 8 del matí a 7 de la tarda. Les obres es pararan durant la Setmana Santa.

El director dels Serveis Territorials de Territori a Girona, Sergi Albrich, ha explicat que la millora del ferm respon a la “prioritat del Departament de Territori de disposar d’una xarxa de comunicació segura i en plenes condicions. Per aquest fet, anualment es va realitzant aquesta tasca constant i continua de manteniment”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat