Infraestructures

Proposen fer d'un sol sentit d'entrada a la ciutat el carrer Roberto Bolaño

La mesura permetria guanyar un carril i disminuir els riscos de saturació a les hores punta

El consistori esperarà, però, l'evolució del trànsit a la zona

Una de les propostes que es fan per esmorteir el notable increment de trànsit previst per entrar a Girona des de l'accés centre de l'AP-7, és reconvertir el carrer Roberto Bolaño en una via d'un sol sentit. D'aquesta manera es guanyaria un carril per entrar a la ciutat. La intenció de l'Ajuntament, però, és no tirar la proposta endavant fins que no es disposi de dades reals sobre la densitat de trànsit al sector, un cop l'enllaç de l'autopista estigui en funcionament.

Sector de Sant Ponç

La reconversió de l'avinguda de França en una via de doble direcció —modificació prevista i anunciada pel consistori— permetrà alliberar de trànsit el pont de la Barca, però farà que s'acumuli més trànsit al semàfor que hi ha passat el pont, a la intersecció amb el carrer Manuel de Pedrolo. Per tant, es preveu un increment de trànsit a l'avinguda Tarradellas per sortir de la ciutat, i cal evitar les retencions que es podrien formar a l'avinguda de França. L'estudi proposa aprofitar el voral del pont i l'avinguda de França per fer un segon carril de sortida. Això permetria treure vehicles de l'avinguda Tarradellas, però caldria encaixar-ho amb la creació del carril bici i d'un carril d'entrada a la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.