Salut

Salut

Adjudicat el consultori mèdic dels Pallaresos

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat –a través d’Infraestructures– les obres del nou consultori mèdic dels Pallaresos a Voltes Connecta SLU, per un import de 794.258 euros (sense l’IVA). L’adjudicació, feta el 5 d’octubre passat, assenyala que les obres hauran de fer-se en un termini de nou mesos. L’equipament podria entrar en funcionament l’estiu del 2018 o bé coincidint amb l’inici del nou curs escolar.

El nou consultori, que substituirà l’actual perquè ha quedat petit i obsolet, tindrà una superfície de 511 metres quadrats, serà de planta baixa i s’ubicarà al centre d’un solar destinat a sistema d’equipaments comunitaris i situat a l’avinguda Prats de Molló, en una zona residencial on predominen habitatges unifamiliars. El consultori tindrà diverses consultes: dues de medicina general, dues d’infermeria, una de pediatria i una altra a l’àrea polivalent del centre. També hi haurà sales d’espera, àrees administratives i per al personal sanitari, magatzem i vestíbul.

L’adjudicació de les obres ha estat ben rebuda per l’Ajuntament dels Pallaresos. La regidora de Sanitat, Maite Llonch, creu que el consultori cobrirà les necessitats del municipi, tot i que considera que, a més dels matins, “hauria d’obrir almenys dues tardes a la setmana per satisfer tota la demanda”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia