Gastronomia

Jaume Drudis, cuina mediterrània a Torredembarra

L'any 1997, Jaume Drudis pare, animat per un col·lectiu d'amics i familiars coneixedors del seu bon fer culinari, decideix, juntament amb la seva esposa Carme Hernández, obrir un restaurant a la zona del litoral més volguda per ells, entre Torredembarra i Altafulla. En Jaume va dissenyar la seva carta basada en els bons ingredients de la terra i utilitzant coccions simples i adequades a la qualitat d'aquests ingredients; a la sala, Carme dirigeix el servei familiar i amable. Després de la defunció de Jaume Drudis, ja fa uns anys, el seu fill, que també es diu Jaume, va prendre el timó de la nau i actualment la Carme i en Jaume –fill– són el nou tàndem al restaurant. Jaume Drudis és la tercera generació de cuiners, va créixer al restaurant familiar a Lleida, es va formar al costat del seu pare a Madrid, des d'on va començar la seva trajectòria per diversos restaurants, a Espanya (Neichel, Chez Vous, El Racó d'en Freixa) i França (Le Chapon Fin). Més tard, es va desplaçar a Alemanya (Heilbronn am Neckar), on va formar part de l'equip culinari d'investigació i desenvolupament al centre d'excel·lència d'Unilever. Des del seu rol a Alemanya, Jaume ha desenvolupat la seva activitat liderant diversos projectes tant a Europa (Alemanya, Holanda, Itàlia, principalment) com a Amèrica (EUA, Brasil, Xile, Argentina, regió andina, Amèrica central, Carib i Mèxic). Actualment Jaume Drudis lidera l'equip culinari a Unilever i compagina aquesta activitat amb la del restaurant de Torredembarra. El menjador, al voltant d'un petit jardí arborat, és de 100 m² i té una decoració clàssica. Disposa de lloc per a fumadors. El tipus de cuina és mediterrània. La carta del celler té unes 250 referències de vins i caves distints, sota la cura del sommelier Robert Paya. Entre les especialitats culinàries del restaurant podem esmentar la crema de cloïsses, musclos i escopinyes de gallet à la nage (20); amanida de llagosta amb vinagreta d'estragó (24); sopa de peix a l'estil de la casa (17); vaporada de fruits del mar amb verduretes (25); llamàntol del país a la graella o en suquet amb patates (s/m); rellom de vedella a la graella i saltat de verduretes de temporada, suc de carn aromatitzat amb romaní (32); elaboració de pastisseria diària (10). També ofereix un menú a partir de 30 euros i un menú de degustació, a partir de 50 euros.

Adreça: avinguda Montserrat, 7. Torredembarra Contacte: tel. 977 64 05 58. Fax 977 64 56 92. Adreça: [email protected]. Web: www.jaumedrudis.com Horari: de 13 a 17 i de 20.30 a 23 hores. Tancament setmanal: diumenge a la nit i dilluns. Tancament anual: del 15 de gener al 15 de febrer Serveis: targetes de crèdit: Master Card. 6000. Visa. Té aire condicionat. Terrassa (segons reserva). Menjadors privats per a 50 comensals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

El Senat d’Arizona aprova derogar la llei de 1864 que prohibeix l’avortament

barcelona
societat

Ripollet organitza un dinar setmanal amb gent gran per combatre la solitud

Ripollet

Canvi del model d’atenció als infants en risc social a Rubí

RUBÍ

Segons un estudi, el 14,9% d'infants es van sentir sols durant el confinament

GIRONA
Raül Balam
Xef del ‘Moments’ de l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona (2 estrelles Michelin)

“El meu plat preferit és patata amb col i bacallà de Sant Pol”

Barcelona

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia