Societat

DO CATALUNYA

EL CABERNET SAUVIGNON MÉS SELECTE

El raïm del cabernet sauvignon més selecte es cultiva al Mas La Plana

El vi negre més prestigiós de la casa Torres és reconegut mundialment

Els propietaris i sommeliers dels Cellers Torres de Vilafranca del Penedès coneixen tots els secrets que conviden al maridatge perfecte entre el vi i el formatge. Els tasts amb aquests dos elements bàsics de la gastronomia Mediterrània cerquen trobar afinitat entre contrastos. Una experiència gustativa que permet que el visitant gaudeixi i conegui a fons el llegat d’aquests cellers.

La visita, que fareu de la mà d’un sommelier de la casa, inclou una ruta guiada per la vinya Mas Plana , on es cultiva el raïm que és la base del cabernet sauvignon més selecte. Aquesta varietat dona vida al vi negre més prestigiós de la casa Torres, el Mas la Plana , reconegut mundialment i de producció molt limitada.

Així mateix, coneixereu el nou celler Waltraud , fruit de l’aplicació dels principis de l’arquitectura bioclimàtica i l’autosuficiència energètica.

Podeu trobar més informació aquí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia