Infraestructures i serveis

TRANSPORTS

Seguiment del 2,95% de la vaga de Rodalies, segons Renfe

L’operadora firma que els serveis mínims d’estan complint

La vaga ferroviària convocada a Rodalies pel sindicat CGT (que és minoritari al sector) està tenint un seguiment del 2,95%, segons ha informat Renfe. La vaga, convocada fins a la mitjannit, no compta amb el suport dels sindicats majoritaris de Renfe, que són el SEMAF, Comissions Obreres i l’UGT, quees van desmarcar després que la direcció de l’empresa es va comprometre a signar un nou conveni col·lectiu pels propers tres anys. El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat ha decretat els serveis essencials per a aquesta jornada i la de divendres vinent, quan també hi ha convocatòria d’aturada. Entre les 06.00 i les 09.30 i entre les 17.00 i les 20.30 hores el servei és del 66% del habitual. Durant la resta de la jornada serà del 33%.

Segons renfe, Durant el dia de vaga, la mobilitat dels viatgers dels trens de Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat s’assegurarà amb un servei del 72% dels trens afectats, i els trens Avant amb un servei mínim del 65%.

Els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació pels serveis afectats per la vaga poden sol·licitar el seu canvi o reemborsament sense cap cost addicional a estacions i agències de viatge. Als viatgers afectats per trens suprimits se’ls oferirà, sempre que sigui possible, viatjar en un altre tren en l’horari més aproximat l’adquirit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia