Infraestructures i serveis

Santa Coloma de Farners treu a concurs la reobertura de la piscina coberta

El contracte amb l’empresa que guanyi la licitació inclou la previsió de subrogació de tot el personal acomiadat a l’agost de 2022 per l’anterior concessionari

Es licita per un import màxim de 382.434,25euros i el procés administratiu ha de permetre l’obertura a la primera setmana de juliol

La planificació de reobertura del complex de la piscina coberta de Santa Coloma de Farners va avançant d’acord amb allò aprovat pel ple de l’Ajuntament en la seva sessió de febrer passat. Ara s’ha fet públic el plec de condicions per la licitació de contracte de serveis durant vuit mesos de tot el complex per un import màxim de 382.434,25 euros.

El darrer dia per presentar ofertes és el dimecres 21 de juny i, si no hi ha cap entrebanc, tot el procés de contractació ha de permetre la reobertura efectiva del complex esportiu durant la primera setmana de juliol.

El contracte que ara es licita té per objecte la prestació de serveis esportius, salvament i socorrisme, recepció i atenció al client, manteniment i neteja, i direcció de La Piscina de La Selva, i preveu la subrogació dels 26 treballadors que van ser acomiadats l’agost de 2022 per Sport Assistance 2000 SL en el moment de presentar concurs de creditors.

L’opció de contracte de serveis va ser l’escollida per l’Equip de Govern (ERC-Junts) i avalada posteriorment pel ple ja que no va rebre cap vot contrari, i permet la reobertura del complex esportiu sense condicionar la fórmula escollida (licitació d’una nova concessió o prestació directa) per al seu funcionament futur a llarg termini.

Tot el procés de reobertura s’ha vist alentit per les al·legacions que l’Administrador Concursal ha anat interposant, i que han motivat un dictamen favorable als interessos de l’Ajuntament per part de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya.

A les darreres setmanes ja s’han fet moltes de les tasques prèvies de condicionament i posta a punt de les instal·lacions: s’han omplert els dos vasos de la piscina, s’ha comprovat el funcionament de la caldera i el sistema d’escalfament d’aigua, s’han arranjat les zones de sauna, i s’han rehabilitat moltes sales d’entrenament dirigit que estaven en mal estat.

Totes aquestes actuacions, necessàries per al correcte funcionament de les instal·lacions, formaran part de l’expedient de liquidació que l’Ajuntament ha d’aprovar per tancar la resolució de contracte amb l’empresa concessionària que va presentar concurs de creditors a l’agost de 2022.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES
societat

L’Ajuntament reforçarà les línies de bus i ampliarà les restriccions de trànsit al voltant del Park Güell

barcelona
PORQUERES

Fase final de la recollida de propostes dels pressupostos participatius

PORQUERES

Estudien com millorar la mobilitat de dues de les principals vies de la ciutat

girona

Poden tornar a casa un tercer grup de veïns dels blocs desallotjats

badalona
societat

Els veïns d’Alpens voten en consulta popular si el consistori ha de fer una piscina

ALPENS