Infraestructures i serveis

Llagostera

Quarta avaria de la setmana a la xarxa d’aigua potable de la Font Bona

Els veïns de la urbanització Font Bona de Llagostera estan sense subministrament d’aigua des d’ahir a mitja tarda, a causa del trencament de la canonada de subministrament a l’Avinguda del llac. Es tracta del quart esvoranc que pateixen des de diumenge passat, uns fets que denuncien els veïns i que remarquen que es produeixen sovint.

Fonts dels afectats expliquen que, a part de les molèsties de tenir el subministrament tallat, són molts els litres d’aigua potable que es perden a través dels punts on es produeixen els trencaments. A més, denuncien la deixadesa amb la qual Rec Madral, que és la concessionària, tracta el servei. De fet, a l’agost passat i en declaracions a aquest diari, Carles Mallart, el fundador de Rec Madral i Riera de Cabanes, que tenen la gestió d’altres municipis, afirmava que estaven abocats a tancar, per la constant pèrdua d’abonats de les urbanitzacions en què operen les dues empreses, provocada pels processos de municipalització del servei d’aigua, la retirada de la concessió o l’impuls de serveis alternatius. Sigui com sigui, ningú de Rec Madral s’ha posat en contacte amb els veïns, després d’una primera intervenció per arreglar el problema que no ha servit de res.

L’alcalde, Narcís Llinàs, ha informat que ja han comunicat a Rec Madral la fuita, perquè tanquin el pas per frenar la pèrdua d’aigua i poder reparar els desperfectes. Llinàs ha recordat que al juny o com a molt tard el proper de juliol estarà enllestida la nova canalització municipal, que ha de resoldre tots aquests problemes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.