Infraestructures i serveis

GIRONA

Moventis incorpora un nou sistema de taquillatge en línia

Moventis, operador de transport públic per carretera que opera a Girona - Costa Brava, i les línies de connexió de la zona amb Barcelona i el seu aeroport, incorpora un nou sistema de taquillatge en línia als seus serveis basat en tecnologia Account Based Ticketing (ABT) que permet una operativa totalment en línia.

L’operador, que pertany a la divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia, és el primer a Catalunya i un dels primers a Espanya a aplicar aquest nou sistema de venda i validació de bitllets, la millora dels quals permetrà que tota la seva operativa es pugui realitzar en línia a través del seu web (www.sarfa.es).

Gràcies a aquest nou sistema, el passatger que viatgi amb el títol T10/120 comptarà amb diversos avantatges a partir d’ara, com ara que la gestió presencial passarà a ser en línia mitjançant l’obtenció d’un codi PIN unipersonal en taquilla. També hi haurà l’opció de reservar i garantir els seients en línia, de recarregar les targetes en línia i recuperar el saldo de viatges disponible de manera senzilla en cas de pèrdua.

Els usuaris que realitzin els seus desplaçaments amb el Bo Multiviatges, després d’un senzill registre en línia, també podran comprar els seus bitllets, garantint així el seu seient i evitant desplaçaments innecessaris i cues en taquilla; així com recarregar el seu saldo a través de la web i, tot això evitant que hagin de conservar 10 multiviatges físics en format paper, ja que ara tot s’unificarà en un sol document.

Esteban de Kelety, director de Sistemes de Moventis, explica que aquest nou sistema embarcat, conjuntament amb els sistemes de comunicació amb què es compta, permet operar “en temps real a través de targetes SIM multioperador amb roaming nacional, cosa que confereix una connectivitat permanent amb una tecnologia garantida 3G /4G”. “Gràcies al geoposicionament de cadascuna de les validacions de les targetes i bons, podem fer un mesurament de manera anònima del flux de passatgers en cadascuna de les parades, de manera que podem ajustar millor la nostra oferta de transport a la demanda”, afegeix.

En un any, el sistema de targetes T10/120 i bons multiviatge suma pràcticament un milió de viatges realitzats. Amb aquest nou sistema, l’empresa té el propòsit de satisfer la demanda i brindar la millor experiència de viatge i compra a les persones usuàries del servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia