Societat

solidaritat

el gran recapte

Rècord del Gran Recapte, amb 4,6 milions de quilos

Més quantitat d’aliments i alhora de més nivell nutritiu. El balanç que van fer ahir del Gran Recapte els quatre bancs dels aliments va ser d’èxit total: la novena edició de la campanya s’ha tancat amb 4.656.000 quilos d’aliments recollits. L’últim Gran Recapte es va celebrar els dies 1 i 2 de desembre i es van instal·lar 2.870 punts de recollida en mercats i supermercats d’arreu del país.

Els bancs dels aliments van agrair “la solidaritat i el compromís dels ciutadans i dels voluntaris”. Segons el balanç ja tancat, s’ha aconseguit un 7% més de menjar que l’any passat, quan van ser 4.352.000 quilos. Tot plegat va ser gràcies a la mobilització de 30.900 voluntaris que van permetre muntar punts de recollida en 369 municipis.

Els aliments recaptats es van començar a repartir el dilluns 4 de desembre, just després del divendres i el dissabte del Gran Recapte. Aquesta és una de les característiques de la gran campanya, perquè s’organitza de tal manera que la majoria del menjar no ha de passar pel magatzem. Tan de pressa com es pot, tot el que es recapta arriba a famílies sense recursos a través de les entitats col·laboradores, que actualment són unes 700. Se’n beneficiaran 210.000 persones.

El Gran Recapte, juntament amb La Fam no fa Vacances, de l’estiu, són les grans campanyes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia