Societat

fira gastronòmica

Cuina en directe a la 55a Fira de l’Oli

El certamen assoleix el 100% d’ocupació, amb més de 160 estands, i el rècord d’expositors al Pavelló de l’Oli, 32

La 55a Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues es troba al 100% d’ocupació, amb més de 160 estands i una superfície de 6.250 metres quadrats. Enguany, 32 empreses ocuparan 37 estands, fet que suposa el rècord històric d’expositors al Pavelló de l’Oli. A més, 46 expositors han agafat 52 estands al Pavelló Comercial, uns altres 16 a la carpa de productes de proximitat, 5 a l’exterior del recinte i hi haurà una cinquantena de botigues. L’anterior edició va rebre 70.000 visitants i va vendre 63.000 litres d’oli.

La Fira, que tindrà lloc des d’avui i fins diumenge a les Borges Blanques, vol posar en valor l’oli verge extra com a element bàsic de la cuina de qualitat, basada en la dieta mediterrània, i com a font de salut i de prevenció de malalties cardiovasculars. Així, segons ha destacat l’alcalde de la capital garriguenca, Enric Mir, cada dia al vespre tindrà lloc un xou cooking en directe, amb 3 reconeguts xefs que acumulen 4 estrelles Michelin: Fran López, Xixo Castaño i Jeroni Castell. Tots tres cuinaran algunes de les seves conegudes exquisideses amb oli d’oliva verge extra de les Garrigues.

La trobada serà inaugurada per l’escriptora i periodista Pilar Rahola, mentre que la cloenda anirà a càrrec de l’exdiputada al Parlament de Catalunya, Ramona Barrufet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia