Societat

Societat

La fira tèxtil de Sant Jaume de Llierca commemora els 25 anys

La Fira Tèxtil de Sant Josep, de Sant Jaume de Llierca, compleix aquest any el seu 25è aniversari. Per commemorar-ho, s’han ampliat tant la programació com els espais de la fira, que tindrà lloc el 18 d’aquest mes, però que tindrà activitats prèvies els dies 10, 14, 16 i 17.

Entre les propostes destaca la trobada de puntaires, que aquest cop acollirà la trobada de les comarques de Girona. S’hi esperen més de 300 participants. L’associació de puntaires local ha confeccionat un gran escut del municipi, en patchwork, que s’instal·larà a la sala de plens i que es lliurarà al consistori el dia 14, a les set de la tarda. D’una altra banda, es presentarà el llibre El comerç, els oficis i la indústria a Sant Jaume de Llierca, passat i futur, escrit per Joan Carreras i editat per Josep Oliveras (dia 10, centre cívic, 19 h), i l’agència de models Piubella i l’associació Joves Dissenyadors oferirà una desfilada de moda (dia 16, 20 h, centre cívic). Punts de venda d’articles relacionats amb el tèxtil, tallers i teatre són altres de les activitats previstes de la fira d’aquest any, que es va presentar ahir a l’ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia