Societat

Desmantellen una plantació de marihuana a Mediona i detenen cinc persones 

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar el passat 23 de febrer una plantació de marihuana valorada en 200.000 euros a la localitat de Mediona (Alt Penedès), on també van detenir cinc homes. A més, la policia va denunciar tres dones com a responsables de la plantació, formada per mil plantes de marihuana, que van ser decomissades.

Els cinc detinguts són de nacionalitat dominicana d’entre 30 i 59 anys i veïns de Terrassa (Vallès Occidental), mentre que les tres dones denunciades també són dominicanes de 34, 30 i 22 anys i veïnes de Mediona. Les dones van ser denunciades com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública pel cultiu, elaboració i tràfic de drogues. 

La policia ha informat també a la companyia elèctrica perquè valori si hi va haver frau en el consum de fluid elèctric i decideixi si presenta denúncia.

Agents dels Mossos que realitzaven tasques de prevenció de robatoris van detectar el passat 23 de febrer a la urbanització Sant Elies de Mediona una forta olor de marihuana procedent de l’aparcament d’una casa on hi havia una gran quantitat de plantes de marihuana, pel que van identificar els homes que van arribar en aquell moment a l’immoble.

La policia va comprovar que a l’interior hi havia unes mil plantes de marihuana i d’altres elements per al seu cultiu, així com ventiladors, aire condicionat, un sistema d’extracció d’aire, d’il·luminació especial per a aquestes plantes, humidificadors industrials i una peladora per separar els cabdells de la resta de la planta.

Els Mossos van confiscar 36 quilos de cabdells preparats per a la venda, amb un valor aproximat al mercat de 200.000 euros, i van detenir els cinc homes, a més de denunciar les tres dones, ja que tenien al seu càrrec menors d’edat, i tots ells estan a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia