A Parlavà votaran a la casa del mestre

La casa del mestre de Parlavà, que és un edifici al costat de l'ajuntament i que s'utilitza per a activitats diverses, serà la seu de la consulta sobre la independència que es farà el diumenge 28 de febrer.

En aquesta consulta, que organitza la Plataforma Parlavà i Fonolleres Decideix, hi podran exercir el dret a vot un total de 345 veïns del municipi, que disposa actualment de 394 habitants.

Durant la consulta s'ha previst organitzar actes paral·lels per augmentar la participació. Així, ja està previst fer una mostra de puntes al coixí i una botifarrada popular, entre altres activitats.

El diumenge 21 de febrer al matí s'iniciarà el vot anticipat al mateix lloc. L'entitat va sorgir de l'assemblea de veïns que va convocar l'associació Primer Crit i que va aplegar una trentena de veïns. I en la mateixa reunió ja es va decidir fer la consulta el 28 de febrer.

A partir d'aquí es van crear diverses comissions de treball. Es van aprofitar la festa de Sant Sebastià i el mercat ecològic local, que es fa l'últim dissabte de cada mes, per presentar la plataforma, informar tot el poble i recollir fons. També s'han posat guardioles a tots els establiments comercials del poble. L'acte principal de la campanya es farà el divendres 26 de febrer al vespre.

Aquest diumenge, d'altra banda, es va fer una caminada fins al puig Montori, amb una xocolatada popular i iniciació a les bitlles catalanes, a càrrec del club de bitlles de Parlavà.

L'Ajuntament de Parlavà ja es va manifestar a favor de la consulta, arran d'una moció de CiU, que és a l'oposició. La moció va rebre el suport d'ERC, que té l'alcaldia, i el vot contrari del PSC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

Les infermeres d’atenció primària es reivindiquen en un congrés

GIRONA
salut

Reclamen mantenir l’actual hospital Sant Jaume de Mataró fins que no es faci el nou

Mataró
Societat

Estudien construir un centre de processament de dades al subsòl de La Sagrera

Barcelona
SANTA COLOMA DE FARNERS

El BOE publica la proposta alternativa del ramal de la MAT fins a Riudarenes

SANTA COLOMA DE FARNERS
SOCIETAT

Glaceres que es desfan als soterranis de la Catedral per Temps de Flors

girona
QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona