Salut

El Santa Caterina estrena la nova àrea assistencial

Permet de separar les urgències de pacients amb Covid-19 de les altres

L’hospital Santa Caterina ha posat en marxa la nova àrea assistencial que separa el circuït dels pacients amb sospita de Covid-19 que necessiten atenció urgent de la resta dels pacients d’urgències. Amb la posada en funcionament d’aquesta unitat d’hospitalització, l’hospital de dia mèdic i quirúrgic recupera la seva activitat habitual, segons va informar ahir l’IAS en un comunicat.

La nova àrea, on abans de la pandèmia hi havia diferents serveis de suport a l’activitat i la consulta de les proves de glicèmia a les dones embarassades, ha quedat dividida en dues zones, una per a pacients amb Covid-19 estables, amb vint llits, i una altra per a pacients amb Covid-19 derivats del servei d’urgències. Aquesta última àrea d’atenció al pacient urgent disposa d’una zona polivalent amb cinc llits per a pacients amb necessitat de ventilació mecànica no invasiva, dues habitacions de boxs per a les urgències pediàtriques i d’adults amb Covid-19 i una zona de butaques per a diferents tractaments, a més d’un espai de consulta per a les visites. També s’ha recuperat l’activitat presencial del programa de rehabilitació cardíaca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia