Salut

Salut farà testos massius a Santa Coloma i Vilafranca a partir de dilluns 

Les proves es realitzaran a persones de 19 a 40 anys que els últims dies hagin tingut contactes socials sense respectar la distància o sense mascareta

La Generalitat ja ha fet proves massives de a Sabadell, Ripollet i Terrassa

El departament de Salut farà també testos massius de Covid-19 a Vilafranca de Penedès (Alt Penedès) i Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) a partir de dilluns que ve, sumant-se així als que aquesta setmana s’han fet a Sabadell, Ripollet i Terrassa (Vallès Occidental).

Les proves es realitzaran a persones de l’Àrea Bàsica de Salut de Vilafranca de Penedès de 19 a 40 anys que els últims dies hagin tingut contactes socials sense respectar la distància, sense mascareta, que hagin estat en espais tancats durant molta estona o en reunions de amics o aglomeracions.

Segons Salut, els PCR es faran encara que aquestes persones no tinguin símptomes i no hagin estat en contacte amb algun cas positiu de Covid-19.

Les proves es faran al Centre Cívic l’Escorxador de Vilafranca del 10 al 14 d’agost, de 9 a 13.30 i de 16 a 19.30 hores.

També dilluns que ve es començaran a fer testos massius als barris Llatí i Fondo de Santa Coloma de Gramenet entre residents que no hagin complert les recomanacions fetes per Salut, malgrat que no tinguin símptomes ni hagin estat en contacte amb positius de Covid-19.

Les proves que es faran al CAP de barri Llatí estan destinades a residents dels carrers Florència, Gènova, Milà, Roma i Perú.

Els testos al barri de Fondo es realitzaran al Centre Civic Pins i es destinen als residents dels carrers Liszt, Rellotge, Wagner, Beethoven, Irlanda, Mn Jacint Verdaguer i Plaça del Rellotge.

Les proves es faran del 10 al 14 d’agost i començaran el dilluns a les 15 hores i fins a les 20 hores i, de dimarts a divendres, de 8 a 20 hores.

La Generalitat ja ha fet proves massives de PCR durant aquesta setmana a Sabadell, Ripollet i Terrassa.

Terrassa: 925 tests en un dia

Unes 925 persones es van fer el test PCR aquest divendres a Terrassa. Així ho ha detallat aquest dissabte en declaracions a RAC1 l’alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, que ha destacat “hi ha hagut molt bona resposta per part de la ciutadania” i ha explicat que el seu objectiu és arribar a les 4.000 proves.

A través de les xarxes socials, el batlle ha demanat al departament de Salut que “en funció de com vagin els resultats” s’ampliï l’actuació a altres barris de la ciutat.

Ballart ha tornat a fer una crida perquè la gent “de 15 a 45 anys” aprofiti l’oportunitat i es vagi a fer les proves que fins dilluns es faran a les de la Cultura i la Immaculada.

L’alcalde ha detallat que aquests cribratges massius es fan per “evitar el confinament”. No obstant, ha enviat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i ha assegurat que “la situació no és d’alerta”, ja que “no estem a les xifres d’abril”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona