Salut

Madrid avança una hora el toc de queda, a les deu de la nit

Els comerços no essencials, els bars i els restaurants hauran de tancar a les nou de la nit a partir del proper dilluns

La Comunitat prohibeix les reunions de persones no convivents en espais tancats

La Comunitat de Madrid avançarà el toc de queda una hora a partir del proper dilluns i prohibeix les reunions de persones no convivents en espais tancats.

Del 25 de gener fins almenys el 8 de febrer el confinament nocturn començarà a les deu de la nit en lloc de les onze, com fins ara.

Els comerços no essencials hauran d’abaixar la persiana una hora abans, a les nou de la nit. També hauran de tancar a la mateixa hora els bars i restaurants, que fins ara tenien de termini fins a les deu de la nit. El màxim de comensals per taula es limita a 4 persones (fins ara eren sis).

El govern madrileny prohibeix les reunions de persones que no convisquin sota el mateix sostre a domicilis i espais tancats. A més, ha anunciat que fomentarà el teletreball

Els centres comercials i espais d’oci continuen oberts però amb una limitació d’aforament al 50%.

L’executiu estableix 56 zones bàsiques i 25 municipis amb confinament perimetral.

En una roda de premsa per anunciar les noves mesures, el conseller madrileny de Sanitat, Enrique Ruiz Escudero, ha justificat que “la situació està canviant” i “som en un nou escenari que obliga a canviar les regles del joc”.

Segons la Comunitat, actualment el 7% dels casos detectats a la comunitat ja són de la variant de la soca britànica, que és més contagiosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia