Salut

Activen el pla de contingència de l’Espitau dera Val d’Aran en superar les places disponibles per a pacients de Covid-19

S’ha arribat a les 8 persones ingressades amb el coronavirus a l’àrea sociosanitària

La planta reservada a la malaltia s’ha traslladat a l’àrea d’hospitalització d’aguts i s’han iniciat els treballs per reorganitzar les intervencions programades

El nombre d’ingressos per Covid-19 a l’Espitau dera Val d’Aran ha augmentat en les últimes hores fins a arribar aquest dilluns a 8. Una d’aquestes pacients es troba en estat greu.

D’aquesta manera s’han superat les places disponibles en l’àrea sociosanitària del centre, que fins ara acollia les hospitalitzacions pel coronavirus, i s’ha procedit al trasllat de la planta Covid-19 a l’àrea d’hospitalització d’aguts.

Amb aquest canvi s’inicien també, seguint les directrius establertes en el Pla de Contingència elaborat a l’inici de la pandèmia, els treballs per a reorganitzar i posposar les intervencions quirúrgiques programades.

El govern del Conselh Generau d’Aran recorda la necessitat de seguir totes les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries i recomana reduir al màxim la interacció social durant aquestes setmanes.

En les últimes 24 hores, s’han confirmat 21 nous casos positius per Covid-19 a la Val.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia