Salut

Nou positius al geriàtric de Lloret i fi del brot a Vilafant

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) va informar ahir que nou dels pacients del geriàtric de Lloret de Mar, format per l’hospital sociosanitari i la residència asil Nicolàs Font, han donat positiu en la prova diagnòstica PCR per Covid-19.

Segons dades de la CSMS, el cas es va detectar després que diumenge un pacient de la tercera planta va presentar simptomatologia compatible amb la Covid-19 i un professional del centre va donar positiu el mateix dia. Dels afectats –tots a la tercera planta–, tres han presentat simptomatologia lleu i la resta són asimptomàtics.

D’altra banda, a la residència Les Forques de Vilafant (Alt Empordà) es dona el brot per acabat. La residència ja és qualificada de verda pel departament i ahir es va administrar la primera dosi a usuaris i treballadors. Hi va haver 61 de 67 residents positius, amb 16 morts, i 32 professionals contagiats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia