Salut

Augment d’esquiadors el primer cap de setmana sense confinament comarcal

Les noves mesures permeten a molts visitants estrenar la temporada de neu

L’aixecament del confinament comarcal ha permès a molts esquiadors estrenar la temporada i fer les primeres baixades. Les estacions d’esquí han notat aquest dissabte un augment considerable de visitants, la majoria de fora de les comarques amb neu. Gemma Tost, responsable comercial de Port Ainé, ha explicat que el volum d’esquiadors és força més alt que el de d’altres caps de setmana, però que no estan al 100% perquè no posen tots els forfets a la venda per evitar aglomeracions. El director comercial de Baqueira Beret, Xavier Ubeira, ha indicat que des de divendres sí que s’està notant més afluència de gent. “Veníem de dos mesos sense afluència de clients i es nota aquest canvi i que la gent ha pujat”, ha explicat Ubeira.

Tost ha dit que després de moltes setmanes de confinament municipal i comarcal, aquest cap de setmana “es nota que hi ha més gent”. La majoria d’aquesta gent ha arribat a les estacions d’esquí de fora de les comarques que acullen aquestes instal·lacions i per a molts, aquest cap de setmana és el primer d’esquí. Tost confia que es pugui seguir amb aquesta línia i que per Setmana Santa la neu aguanti i hi hagi el mateix ambient de neu.

Ubeira ha dit que aquest cap de setmana han pogut obrir més zona esquiable. De fet, ha indicat que un dels hotels a peu de pistes que ha obert parcialment aquest divendres ja està ple durant el cap de setmana i que els hotels de la Vall d’Aran també han notat “més ambient” de clients. “Esperem que per Setmana Santa sigui el mateix”, ha destacat Ubeira, que ha afegit que les reserves per aquestes dates “s’han animat bastant”. A propòsit d’això, també ha explicat que la neu que ha caigut en les darreres hores “garanteix” poder arribar a finals de temporada amb bones condicions.

Els esquiadors que s’han desplaçat a les estacions tenien moltes ganes de neu. Tot i que durant les festes de Nadal, la gent de fora de les comarques de muntanya ja van poder esquiar, molts dels que estaven aquest dissabte a l’estació de Port Ainé feien les primeres baixades d’esquí. Martí Hofman ha explicat que s’ha vingut a esquiar a Port Ainé (Pallars Sobirà) des de Girona i la Inés i el José Ramón des de Barcelona. Tots ells han aprofitat l’eliminació del confinament comarcal per calçar-se els esquís i fer les primeres baixades. Confien que no siguin les últimes i que per Setmana Santa puguin repetir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona