Salut

La clínica Bofill consolida a Olot la descentralització

El centre sanitari gironí, que també té seus a Figueres i Platja d’Aro, vol facilitar ara l’atenció als usuaris de la Garrotxa, el Ripollès i Osona

A la capital garrotxina ha rehabilitat l’antiga Fornos

La clínica Bofill de Girona ha consolidat la seva expansió territorial a les comarques gironines obrint a Olot una nova seu del centre sanitari, una part del qual se situa a l’edifici històric de l’antiga acadèmia Fornos. L’entitat assistencial vol acostar així el servei als usuaris –treballa amb la majoria de mútues i assegurances mèdiques privades– de les comarques de la Garrotxa, el Ripollès i Osona.

La clínica Bofill de la capital garrotxina està situada al carrer Marià Vayreda, en un espai molt cèntric –a tocar de la plaça del Mig, un dels accessos al carrer Major–, entre aquesta antiga acadèmia i el Museu dels Sants i el taller de l’Art Cristià. Fonts de la Bofill han avançat que estan enllestint les instal·lacions i que, molt probablement, les obriran al públic al final d’aquest mes de novembre, si no hi ha entrebancs d’última hora.

A l’antiga can Fornos, la clínica Bofill ha instal·lat els serveis de fisioteràpia. I, a l’edifici de nova construcció de l’altra banda del carrer Vayreda, la resta de serveis mèdics i de diagnosi. Segons les fonts, hi ha un centre de consultes mèdiques amb la majoria d’especialitats, els serveis de radiologia i d’ecografia, el laboratori d’anàlisis clíniques i un espai per a cirurgies menors format ambulatori. A més, hi haurà un servei d’urgències de dilluns a divendres des de les nou del matí fins a les vuit del vespre.

La clínica Bofill té la seu central a la ronda Sant Antoni Maria Claret de Girona i un altre edifici al carrer Migdia amb consultoris i servei de medicina esportiva. A part d’Olot, la clínica té instal·lacions a Figueres i Platja d’Aro, amb serveis d’urgències tots els dies de l’any des de les nou del matí fins a les nou del vespre.

LA XIFRA

4
municipis
de les comarques gironines tenen serveis de la clínica Bofill: Girona Olot, Figueres i Platja d’Aro.

Canvi de fesomia del carrer Vayreda

L’entorn del Museu dels Sants d’Olot proper al carrer Marià Vayreda i la part posterior del taller d’imatgeria religiosa l’Art Cristià han canviat de manera important la fesomia urbana. L’edifici que ocupa ara la clínica Bofill s’ha construït a tocar de la part dels tallers que és visible des del carrer i on hi havia un cobert amb motlles. A més de l’edifici, s’ha construït, en la mateixa operació immobiliària, un bloc de pisos i s’ha alineat la vorera que ja existia fins al pati de l’escola Petit Plançó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Desnonen una família amb una filla de cinc anys a Tarragona

Tarragona

La unitat de drons dels Mossos a l’aeroport entrarà en servei aquest any

figueres
medi ambient

Barcelona triplicarà l’energia fotovoltaica en tres anys

barcelona
societat

Hortolans de Manresa, indignats pel tall d’aigua per regar

Manresa
SALUT

El Trueta incorpora un TAC que ofereix imatges durant la intervenció

GIRONA
Salut

Balcells assegura que l’assistència mèdica al Baix Segre està “garantida”

Lleida
GIRONA

Les infermeres d’atenció primària es reivindiquen en un congrés

GIRONA
salut

Reclamen mantenir l’actual hospital Sant Jaume de Mataró fins que no es faci el nou

Mataró
Societat

Estudien construir un centre de processament de dades al subsòl de La Sagrera

Barcelona