Salut

Salou vol que es recuperi l'horari nocturn del SEM

El ple de l'Ajuntament de Salou va tractar ahir la reducció de l'horari d'atenció nocturn del servei d'ambulàncies del municipi. En una resposta a una pregunta de la portaveu de C's, Marta Cortés, el regidor de Seguretat Ciutadana, David González, va anunciar que el govern (CiU-FUPS i PSC) ha reclamat al Departament de Salut que reconsideri el nou model sanitari i que Salou recuperi, com a mínim, les dotze hores nocturnes del servei que s'han retallat, arran de la implantació, el 14 de gener, del nou model de transport sanitari del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Tant González com el regidor de Salut Pública, Ramon Pascual, van informar que la setmana vinent es reuniran amb Salut per tractar de la reivindicació.

D'altra banda, el regidor del PP, Mario García, va demanar explicacions del perquè enguany no hi haurà agents interins de policia local durant la Setmana Santa. El regidor de Seguretat Ciutadana va explicar que s'havia retardat la convocatòria perquè ja se sabia que el curs obligatori de 120 hores de formació dels agents que superin les proves no es farà fins a principi d'abril, és a dir, passat Setmana Santa. El ple d'ahir també va aprovar per unanimitat una moció per aplicar el protocol educatiu a les escoles contra la transfòbia i l'assetjament escolar per raons de gènere.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia