Societat

El presumpte terrorista de Cornellà s’havia intentat suïcidar diverses vegades, segons la seva dona

L’exparella de l’assaltant declara als Mossos que aquest es volia treure la vida per evitar la vergonya de ser reconegut com a homosexual pel col·lectiu musulmà

Apunta que l’individu hauria dut a terme l’atac per camuflar el seu suïcidi, conscient que l’abatrien

El presumpte terrorista de Cornellà de Llobregat hauria intentat suïcidar-se en diverses ocasions, segons ha dit la seva dona de l’individu ha explicat en la seva declaració davant dels Mossos d’Esquadra. L’individu ha estat abatut a trets aquest dilluns després d’assaltar la comissaria dels Mossos d’Esquadra amb una arma blanca i al crit d’“Al·là és gran”.

Segons ha avançat la cadena Ser i recullen diversos mitjans, el motiu que hauria dut l’home a intentar-se treure la vida és la seva condició d’homosexual. La dona de l’assaltant –de qui s’estava separant– ha assegurat en la seva declaració que el seu marit li havia confessat que es volia suïcidar per evitar la vergonya de ser reconegut com a gai pel col·lectiu musulmà.

Ha explicat també que fa un any va descobrir que el seu marit era homosexual i des d’aleshores la relació es va anar refredant, fins que van decidir començar els tràmits per separar-se.

Segons ella, amb l’assalt a la comissaria l’home potser volia camuflar el seu suïcidi, conscient que podia ser abatut per la policia si amenaçava els agents amb un ganivet al crit d’“Al·là és gran”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia