Societat

Un mort i dos ferits greus al sortir de la via un cotxe a Capmany

Un altre accident, en aquest cas a l’autopista AP-7 a l’alçada de Figueres, deixa un balanç de set persones ferides

El passatger d’un turisme ha mort i dues persones més han quedat ferides de gravetat al sortir de la via el vehicle en el qual viatjaven en la N-II, a l’altura de la localitat de Capmany (Alt Empordà).

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que l’accident s’ha produït poc abans de les 05.20 hores a l’altura del quilòmetre 770 d’aquella via, quan el vehicle s’ha sortit de la via per causes que s’estan investigant.

Un dels passatgers del turisme, un home de nacionalitat romanesa, ha mort, mentre que els dos altres ocupants del vehicle han estat traslladats en estat greu a l’Hospital de Figueres i al Trueta de Girona.

Quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, altres tantes dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat al lloc dels fets.

D’altra banda, un accident múltiple a l’autopista AP-7 a l’alçada de Figueres ha deixat un balanç de set ferits. El sinistre s’ha produït a un quart de nou del matí al quilòmetre 24 de l’AP-7.

Per causes que encara s’estan investigant tres turismes han xocat i un dels cotxes s’ha estimbat uns 20 metres per un talús. Els Bombers han hagut d’excarcerar el conductor atrapat entre la ferralla i a través d’un gruatge l’han ascendit a l’helicòpter del SEM. Aquest afectat i els altres sis ferits, cinc menors i una dona, han estat evacuats a l’Hospital Josep Trueta.

Com a conseqüència de l’accident, s’ha hagut de tallar la via en sentit Barcelona i fer desviaments per la sortida 3 de l’AP-7 fins a les onze del matí. A la zona s’hi han desplaçat quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra, sis dels Bombers, diverses ambulàncies i també s’han activat dos helicòpters medicalitzats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia