Societat

Detingut jove va atropellar-ne mortalment un altre a ‘botellón’ Castelldefels 

La policia local de Castelldefels (Baix Llobregat) va detenir ahir a la matinada un jove que va atropellar-ne mortalment un altre i va ferir greument una noia mentre participaven en un ‘botellón’ en un aparcament a l’aire lliure del municipi, i que després de l’accident va fugir del lloc en el seu vehicle.

Segons han informat fonts de l’ajuntament de Castelldefels, el succés va passar a les 4.37 hores de dissabte al citat aparcament, situat en un lateral del Canal Olímpic, al costat de la zona universitària, on hi havia un grup d’una desena de joves de la localitat escoltant música i consumint begudes alcohòliques.

Per causes que s’estan investigant, un dels joves, J.R.A., de 22 anys, es va introduir al seu vehicle i va iniciar una carrera a gran velocitat, però en passar per una zona amb un desnivell va perdre el control del cotxe i va atropellar D.P.M., de 21 anys, que va morir, i una noia de la mateixa edat, que va quedar ferida greu i va ser traslladada a un hospital.

Després de l’accident, el conductor va fugir del lloc i va tornar al seu domicili de Castelldefels, on va ser localitzat poc després per agents de la policia local, que van procedir a la seva detenció.

El jove conductor, que va donar positiu en el control d’alcoholèmia, ha quedat imputat pels delictes d’homicidi per imprudència greu, lesions greus, contra la seguretat viària i d’omissió del deure d’auxili.

Una vegada que la policia local de Castelldefels va concloure l’atestat, el jove va ser traslladat fins a una comissaria dels Mossos per a la seva posada a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia