Societat

Mor el conductor d’un turisme en una topada amb una furgoneta a la C-51 a la Bisbal del Penedès

La víctima mortal és un home de 66 anys i veí del Vendrell

El conductor de l’altre vehicle ha resultat ferit de gravetat menor

El conductor d’un turisme ha mort aquest divendres al matí en un accident de trànsit a la C-51 a la Bisbal del Penedès (Baix Penedès), ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre s’ha produït cap a dos quarts de dotze al quilòmetre 14,5 de la C-51. Per causes que encara es desconeixen, s’ha produït una col·lisió entre un turisme i una furgoneta. A conseqüència de l’impacte, ha mort el conductor del turisme. Es tracta d’un home de 66 anys i veí del Vendrell. El conductor de la furgoneta ha resultat ferit gravetat menor i l’han traslladat a l’Hospital de Bellvitge.

La incidència ha mobilitzat cinc patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions del Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La carretera s’ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa al punt de l’accident i s’han fet desviaments per la TP-2402 i la T-240. La situació ja s’ha normalitzat cap a les dues del migdia.

Amb aquesta víctima, són 14 les persones que han mort aquest 2019 en accidents de trànsit a la xarxa de carreteres interurbanes de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia