Societat

El conductor d’un turisme mor per una sortida de la via a la C-32 a Mataró

La víctima és un home de 48 anys veí de Calella

Quatre ferits, un d’ells de gravetat, en un accident entre un cotxe i una furgoneta a l’AP-7 a Fogars de la Selva

Un home de 48 anys i veí de Calella ha mort aquest diumenge en un accident de trànsit a la C-32 a l’altura de Mataró, ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre mortal s’ha produït cap a la una de la matinada al quilòmetre 101 de l’autopista, en sentit nord. Els Mossos han rebut l’avís a les 1.07 hores d’aquest diumenge.

Per causes que s’estan investigant, el turisme accidentat ha sortit de la via i el conductor i únic ocupant ha mort a causa de l’impacte.

Tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), sis patrulles dels Mossos i una dotació dels Bombers s’han desplaçat al lloc dels fets.

Amb aquesta víctima, ja són 21 les persones que han mort aquest any en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana catalana.

Quatre ferits en un xoc a l’AP-7 A Fogars de la Selva

ACN

Quatre persones han resultat ferides, una d’elles de gravetat, en un accident entre un cotxe i una furgoneta a l’AP-7 a Fogars de la Selva (Selva).

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l’accident ha passat quan faltaven pocs minuts per tres quarts d’onze del matí d’aquest diumenge al punt quilomètric 96 en sentit nord. Per causes que encara es desconeixen, s’ha produït una col·lisió per encalç entre els dos vehicles.

A causa de l’impacte, els quatre ocupants del cotxe han resultat ferits. Un d’ells ha resultat ferit greu i ha estat evacuat en un helicòpter del SEM a l’Hospital Josep Trueta de Girona. Els altres tres afectats han quedat ferits de poca gravetat i també han estat evacuats al mateix centre hospitalari en ambulància.

L’accident ha tallat dos dels tres carrils de l’AP-7 en sentit nord, cosa que ha provocat retencions de 3 quilòmetres en aquest punt.

Cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del SEM s’han mobilitzat per aquesta incidència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia