Societat

SOCIETAT

Un nen mor atropellat en un pas de vianants a Taradell

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir per homicidi imprudent un conductor que va atropellar mortalment un nen a Taradell. Els serveis d’emergència van rebre l’avís dels fets poc després de dos quarts de cinc de la tarda. El succés va tenir lloc al quilòmetre 0,1 de la carretera BV-5305, en zona urbana. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), la víctima creuava pel pas de vianants. A conseqüència de l’impacte, el nen va resultar ferit crític i va ser traslladat a l’hospital de Vic, on va morir. Arran de la incidència, es van activar set patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques.

D’altra banda, un home de 37 anys i veí de Vallirana va morir ahir al matí després de caure des de la teulada d’una nau industrial situada al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. L’home es va precipitar a un pati interior des d’uns set metres d’altura mentre treballava en la instal·lació d’un aparell d’aire condicionat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia