Educació

universitats

cursos

La UB porta al Vallès el primer màster en direcció d'operacions i logística

S'ubicarà al centre d'empreses de Can Gavarra de Polinyà i té el suport del Consell Comarcal

Començarà el 24 d'octubre i encara hi ha places disponibles

La Universitat de Barcelona (UB) iniciarà per primera vegada al Vallès Occidental, concretament al centre de serveis per a les empreses Can Gavarra de Polinyà, el màster en direcció d'operacions: logística i producció, que s'iniciarà el 24 d'octubre i acabarà el setembre del 2017. Disposarà de 24 places i de moment ja s'hi han inscrit unes dotze persones. Està dirigit a professionals que treballin en empreses de la zona, però també a llicenciats o diplomats, enginyers tècnics o superiors. “Volem formar els directius del futur”, va assegurar el director del màster, Jordi Ojeda, durant la roda de premsa de presentació, i hi va afegir que es va decidir a ubicar aquest màster a Polinyà pel “talent”, “l'esperit innovador” i el perfil de les empreses. A més el alumnes hi podran anar caminant, va puntualitzar Jordi Ojeda.

De la seva banda, l'alcalde de Polinyà, Javi Silva, va destacar: “És un màster que apropa el coneixement a les empreses del territori i facilita que els treballadors hi puguin participar sense necessitat de desplaçar-se a Barcelona.”

Segons van explicar els responsables el curs tindrà tres grans eixos: “la recerca, els projectes a mida de les empreses i la formació”, i l'objectiu és aprofitar “els casos reals de les empreses”. Per aquest motiu Ojeda creu que “és una oportunitat per formar gent jove i col·locar-la a les empreses del territori”. El director va destacar que un altre dels objectius és formar els directius del futur: “La intenció és que en cinc anys formem 100 persones al territori.”

El màster està dirigit a professionals que participin en la cadena d'operacions de les empreses, però també a llicenciats, diplomats o enginyers. També hi ha beques per a persones que estan a l'atur. El cost és de 9.000 euros, que en el cas dels dotze inscrits han estat pagats per les empreses dels treballadors. S'impartirà els dilluns, dimecres i dijous de sis de la tarda a nou del vespre, per facilitar que els treballadors hi puguin anar. El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, va explicar que aquest màster s'adiu amb el territori per “la tradició i la història industrial” de la comarca.

LA FRASE

És una oportunitat per formar gent jove i col·locar-la a les empreses del territori
Jordi Ojeda
director del màster en Direcció d'Operacions DE LA UB

LA XIFRA

9.000
euros
és el cost per inscriure's al màster, que s'impartirà els dilluns, dimecres i dijous.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona