Inicien les obres del nou menjador escolar de l'Hospitalet de l'Infant

Els alumnes del CEIP Mestral i de la llar d'infants Sol i Vent de l'Hospitalet de l'Infant estrenaran el nou menjador escolar el curs que ve. L'empresa adjudicatària, Incoex B.S, ja ha començat a executar les obres, que haurà de tenir enllestides en quatre mesos. El nou edifici–situat entre l'escola i el pavelló cobert- serà de planta baixa amb una superfície de 347,87 m² distribuïts en un vestíbul, cuina, sala de menjador, sala polivalent i banys. Una de les responsables del projecte, Esther Tomàs, va expressar que dominaran els colors neutres per tal que el menjador passi desapercebut, perquè està en una zona de molts equipaments amb entitat pròpia. La construcció d'aquest nou equipament –que costarà uns 695.000 euros–, substituirà els tres mòduls prefabricats on s'ofereix ara el servei, ubicats al costat de l'Escola Municipal de Música. En aquestes aules hi dinen cada dia entre vuitanta i noranta nens i nenes cada dia. La novetat més important, però, a banda que les instal·lacions seran noves, és que el nou menjador tindrà cuina. Això comportarà «no només una millora de la qualitat del menjar, sinó també un increment dels usuaris, perquè els alumnes de la llar d'infants Sol i Vent també es podran beneficiar d'aquest servei», va explicar la regidora d'Ensenyament, Maria Teresa Boquera.A més, la responsable de l'àrea, va recordar que l'espai que ocupa l'actual menjador escolar s'utilitzarà per ampliar l'escola de música i servirà com a local d'assaig per a les entitats musicals. Aquesta decisió es va prendre de resultes del procés de participació ciutadana per a la millora i ubicació dels equipaments socioculturals al nucli de l'Hospitalet de l'Infant que es va dur a terme l'any passat.

D'altra banda, avui es fan unes jornades de portes obertes a la llar d'infants Sol i Vent. Tots els pares i mares poden visitar el centre de 17.00 h a 18.00 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona
Bisharo Ali Hussein
Activista dels drets humans feminista

“Els homes volen controlar la sexualitat i el cos de la dona”

Girona

CADERSEM passa a formar part del GRUP E-COORDINA