Educació

Calonge i la UIC Barcelona, per l’emprenedoria

L’Ajuntament i la Universitat volen fomentar la cultura i l’arquitectura

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni han signat un conveni de col·laboració per fomentar i impulsar la formació en emprenedoria, gestió cultural i arquitectura.

L’acord es concretarà amb el desenvolupament d’activitats formatives dirigides a empreses i emprenedors locals i comarcals. En el marc d’aquesta col·laboració, l’Ajuntament i el vicerectorat de recerca, innovació i transferència de coneixement de la UIC Barcelona, mitjançant el hub d’innovació de la Universitat, han posat en marxa ja una primera activitat de formació per a persones amb estudis universitaris de grau en ciències de la comunicació i postgraus, com ara el University master’s degree in entrepreneurial financing: venture capital and private equity, el màster universitari en gestió cultural, el Master’s degree in architecture & design business management, el màster Executive en big data science, el màster en direcció d’empreses i producció. Es tracta del curs intensiu titulat Entrepreneurship summer challenge School Calonge by UIC Barcelona. S’està davant un programa de formació universitària contínua obert a estudiants que vulguin ampliar els seus coneixements en les àrees de l’emprenedoria, la innovació, la creativitat i les estratègies de comunicació.L’Entrepreneurship summer challenge school Calonge by UIC Barcelona és la primera iniciativa que han organitzat i desenvolupat conjuntament ambdues institucions. Això no obstant, la col·laboració pretén promoure altres accions d’emprenedoria en àmbits teòrics i pràctics diversos per donar a conèixer i impulsar la zona de Calonge i Sant Antoni com a territori emprenedor.La Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) va néixer l’any 1997 amb l’objectiu d’oferir una formació universitària de qualitat i promoure la recerca com a servei a la societat. Lligada al món empresarial i amb un marcat caràcter internacional, imparteix setze graus, vuit dobles graus, una trentena de dobles titulacions internacionals i una àmplia oferta de programes de postgrau als seus dos campus, situats a Barcelona i Sant Cugat del Vallès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós
GIRONA

Convoquen una protesta l’1 de maig contra la massificació turística

GIRONA
BANYOLES

L’INS Josep Brugulat torna a participar en el City Nature Challenge

BANYOLES
societat

L’equip de govern vol posar el nom de Terricabras a una plaça o un carrer

girona
Urbanisme

Barcelona aprova la remodelació d’un espai de muntanya a Torre Baró

Barcelona
Medi ambient

Paisatges blancs a Altafulla i Torredembarra per la calamarsada

Altafulla
lloret de mar

La Plataforma per la Pau, guardó Sa Gavina 2024 de la Festa de la Cultura

lloret de mar