Educació

Els màsters de la UdG, una oportunitat d’aprenentatge al llarg de la vida

Ja s’ha obert el període per preinscriure’s a un màster dels que s’imparteixen a la Universitat de Girona. La UdG ofereix 25 màsters universitaris, i a més també té 33 màsters propis gestionats per la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació. D’altra banda, els estudiants de la UdG tenen accés a 22 màsters interuniversitaris.

Aquesta formació de postgrau s’agrupa en vuit àmbits de coneixement: turisme; educació i psicologia; dret; medi ambient i química; tecnologia; economia i empresa; biologia molecular, biomedicina i salut, i ciències humanes, del patrimoni i de la cultura. Aquests estudis tenen caràcter oficial i donen pas al doctorat.

El decret de preus públics universitaris ja fa anys que va incloure una rebaixa important del preu del crèdit per als màsters oficials. Aquest fet és important per als estudiants que vulguin continuar la seva vida universitària, perquè els permet accedir-hi sense un esforç econòmic tan alt com en períodes anteriors. Els màsters constitueixen una veritable aposta estratègica de la UdG, que n’ofereix un ventall prou ampli, entre oficials i propis, per abastar tots els àmbits de coneixement. I les classes es fan en un entorn privilegiat, en una veritable ciutat universitària com Girona, que ofereix activitats culturals, esportives i d’oci a les persones que opten per viure-hi durant el període acadèmic.

Hi ha quatre grans col·lectius als quals poden interessar especialment els màsters que ofereix la Universitat de Girona:

- Estudiants de la mateixa UdG i d’altres universitats acabats de graduar que es volen continuar formant.

- Estudiants interessats en la recerca que volen fer un doctorat, atès que els estudis de postgrau oficials permeten accedir després al doctorat.

- Persones que canvien de feina i que necessiten enfocar el seu futur cap a una altra disciplina.

- Persones que treballen en un àmbit determinat i necessiten estar permanentment actualitzades en el seu sector.

La Universitat de Girona durant els darrers anys ha fet un esforç per internacionalitzar els seus màsters, i actualment té estudiants procedents de 56 països. Sobretot s’enfoca cap a diversos països de l’Amèrica Llatina, amb molts estudiants interessats a venir a viure i estudiar a Girona.

Aquests tres darrers anys la Universitat de Girona ha adaptat les seves activitats docents i de recerca a les noves mesures requerides a causa de la pandèmia. Tot i que la institució és presencial, alguns dels màsters han optat per una oferta doble, presencial i en línia. També s’ha mirat d’adaptar en la mesura que fos possible els calendaris i horaris a les necessitats dels estudiants.

El període de preinscripció és obert des de mitjan febrer i dura fins al 22 de setembre. L’enllaç per accedir-hi és www.udg.edu/masters.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES
sanitat

Els hospitals també gestionaran baixes i altes per cirurgia ambulatòria i parts

barcelona
Infraestructures i Serveis

Aposten per desdoblar una línia de mercaderies Saragossa-Tarragona amb estació a Lleida

Lleida
GIRONA

Detecten 555 casos de càncer de còlon en 10 anys amb el cribratge

GIRONA
Societat

Entitats i plataformes es manifesten contra la planta de Lotte

Mont-roig del camp