Educació

Els ensenyants de l'Horta accentuen les protestes

Amb participació dels sindicats que intervenen en el sector l'Assemblea s'afig a les mobilitzacions europees

L'Assemblea d'Ensenyants reunida a l'Institut de Secundària d'Abastiments de la ciutat de València amb la participació de tots els sindicats que intervenen en aquest sector, han decidit que els acords presos tinguen caràcter decisori i que a les properes convocatòries s'afigen més representants dels centres públics.

També s'ha aprovat realitzar una mobilització al País Valencià el dia 25 de febrer i mobilització europea el dia 29 de febrer contra les retallades convocada, l'europea, per tots els sindicats i contra les retallades en tots els sectors públics.

Igualment ha estat determinat un tancament a l'IES Lluís Vives de València per al dia 20 de febrer a partir de les 18 hores, per tal de conscienciar tota la comunitat educativa. En aquest sentit, s'ha proposat realitzar una bicifestació el dia 22 de febrer amb sortida des de l'esplanada de Nuevo Centro i fins la Ciutat de les Arts.

No es descarta la realització d'un a vaga general i és per això que els sindicats implicats remetran un formulari als centres per veure l'audiència que tindria aquesta proposta. Fos com fos i mentre això surt d'una manera generalitzada, els sindicats elaboraran pancartes per a posar als balcons particulars sobre les retallades.

Per al primer dissabte de mascletà s'ha proposat dur globus negres i vestir-se amb samarretes negres i dur-los a la plaça de l'Ajuntament. El punt de concentració ha estat establert a la porta del Rialto. Al mateix temps a diversos pobles de la comarca de l'Horta (Paiporta i Bentússer si més no) hi haurà cadenes humanes, tallada de carreteres i d'altres accions de protesta.

Finalment no es descarta establir un dia de vaga en compres perquè no s'hi consuma cap article en cap tipus de supermercat i tenda dels pobles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona