Educació

El Voluntariat pel Valencià d'Almussafes s'inicia amb onze parelles

El programa 2012 es coordina de nou des del Departament de Valencià de l'Escola d'Adults

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes d'Almussafes acull el dijous 1 de març, l'acte de presentació de les onze parelles amb què la localitat riberenca inaugura enguany la segona edició del programa de participació lingüística Voluntariat pel Valencià, impulsat per Escola Valenciana- Federació d'Associacions per la Llengua, en col·laboració amb la Regidoria d'Educació del consistori municipal.

L'Ajuntament d'Almussafes s'ha sumat, per segon any consecutiu, a esta iniciativa de promoció del valencià que, amb el lema “Parla'm en valencià”, posa en contacte a persones que volen aprendre valencià amb gent disposada a dedicar el seu temps a ensenyar-ho.

L'alcalde, Albert Girona, junt amb la regidora d'Educació, Elia Alepuz, i la professora de Valencià del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes, Marta Malet, presentaran a les 11 parelles lingüístiques creades enguany.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.