Educació

El centre d'adults d'Almussafes obri la matriculació

L'escola oferta 520 places en el present curs educatiu, que s'inaugurarà el pròxim mes d'octubre

Dimarts que ve dia 11, el centre municipal de formació de persones adultes d'Almussafes obri el període de matriculació per als empadronats en la localitat, amb els nou programes formatius oferits en el present curs educatiu 2012-2013.

Per la seua banda, la inscripció destinada a l'alumnat d'altres poblacions es formalitzarà a partir del divendres dia 21, en horari vespertí. De nou, l'escola municipal presenta un total de nou programes formatius als sol·licitants, amb una capacitat màxima de 520 places.

Donada la gran demanda que genera el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes, per quint any consecutiu l'escola aplica un sistema de matriculació en què es valora tant el criteri d'empadronament com la continuïtat en els estudis, ja que els empadronats a Almussafes i aquells que posseïxen un certificat d'aprofitament del curs anterior tenen l'oportunitat de matricular-se.

Quant a l'oferta formativa 2012-2013, el centre continua potenciant els cursos de formació bàsica, el graduat en secundària de primer i segon nivell i els corresponents accessos als cicles formatius de grau superior i a la Universitat per a majors de 25 anys. Així mateix, es mantenen els cursos d'anglés, informàtica i castellà per a immigrants i es consolida el curs de valencià per a immigrants, implantat fa dos anys amb èxit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.