Educació

L'Ajuntament d'Almussafes assumix el 100% del cost dels llibres d'infantil, primària i secundària

El consistori sufragarà entre 100 i 250 euros per estudiant, depenent de l'etapa educativa dels 1.200 alumnes empadronats

La tornada al col·legi i el gran volum de despesa derivada de la mateixa que tants maldecaps genera en les famílies, oferix una nova cara en la localitat riberenca d'Almussafes, ja que els pares i mares dels alumnes empadronats en la població tenen assegurada la gratuïtat dels llibres de text dels seus fills per al present curs educatiu 2013-2014.

L'Ajuntament acaba d'anunciar que farà front a la totalitat del cost dels volums de les etapes d'infantil, primària i secundària, sense ajudes supletòries per part de cap altra administració, donada la inexistència de la publicació de les beques per part de la Generalitat Valenciana.

El consistori municipal sufragarà entre 100 i 250 euros per alumne matriculat en els centres educatius del municipi o de fora d'ell, depenent de l'etapa educativa en què es trobe escolaritzat

El passat curs educatiu 2012/2013, els llibres de text dels estudiants empadronats a Almussafes es van sufragar íntegrament per l'Ajuntament, atés que la Generalitat Valenciana va eliminar el bonollibre d'infantil i primària, encara que va quedar pendent el cobrament per part dels pares i mares de les beques de la Generalitat, així com el seu entrega a la respectiva AMPA.

Hui s'ha iniciat la distribució dels llibres de text en el col·legi públic Almassaf i demà serà l'AMPA del Pontet la que comence amb l'entrega dels volums. La campanya de repartiment dels llibres, així com els possibles canvis o devolucions conclourà divendres que ve dia 6.

A cada un dels pares i mares dels alumnes se'ls està fent entrega de la carta informativa en què explica el resultat de la iniciativa del reciclatge, així com l'assumpció per part del consistori municipal del 100% del cost dels llibres de text, entre altres qüestions.

Com cada any, una vegada conclosa la distribució dels volums i les tres AMPAS tinguen tancades les dades exactes del cost total del present curs, des de l'Ajuntament s'informarà de forma detallada de com s'ha distribuït la despesa en els diferents centres educatius i les diferents etapes educatives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.