Olesa, sense una escola bressol

La nova escola bressol municipal d'Olesa de Montserrat, La Baldufa, no podrà finalment obrir les portes la setmana vinent, com estava previst. El motiu és que les obres s'estan endarrerint més del compte amb motiu de la crisi econòmica, fet que ha motivat que l'empresa constructora hagi tingut molts problemes per aconseguir el material arran de la desconfiança dels proveïdors. Així ho ha explicat la regidora d'Educació, Magda Graells, a Olesa Ràdio, que ha afegit que les obres estaran enllestides, si no hi ha més problemes, d'aquí a dos mesos.

Els 52 alumnes que hi ha matriculats en el centre –hi haurà 102 places– s'instal·laran provisionalment en altres escoles bressol. Els nens de zero a dos anys ho faran a les sales polivalents de l'escola bressol Taitom. Els alumnes de dos a tres anys aniran a Nut, un centre privat que havia tancat les portes.

Aquest no és l'únic impediment que ha tingut la construcció de l'escola bressol municipal. Quan es va presentar el projecte ja van sortir queixes de la comunitat educativa de l'institut Daniel Blanxart, ja que La Baldufa s'ha construït a tocar d'aquest centre i des de l'institut es va alertar que això limitaria un futur creixement del centre. Després d'aquestes queixes van sorgir una sèrie de problemes burocràtics que van endarrerir força la tramitació del projecte i l'expedient de contractació de les obres. Finalment, un cop iniciades les obres, els treballs estan trigant més del compte. L'escola bressol La Baldufa s'hauria d'haver inaugurat el curs passat.



societat

Hortolans de Manresa, indignats pel tall d’aigua per regar

Manresa
SALUT

El Trueta incorpora un TAC que ofereix imatges durant la intervenció

GIRONA
Salut

Balcells assegura que l’assistència mèdica al Baix Segre està “garantida”

Lleida
GIRONA

Les infermeres d’atenció primària es reivindiquen en un congrés

GIRONA
salut

Reclamen mantenir l’actual hospital Sant Jaume de Mataró fins que no es faci el nou

Mataró
Societat

Estudien construir un centre de processament de dades al subsòl de La Sagrera

Barcelona
SANTA COLOMA DE FARNERS

El BOE publica la proposta alternativa del ramal de la MAT fins a Riudarenes

SANTA COLOMA DE FARNERS
SOCIETAT

Glaceres que es desfan als soterranis de la Catedral per Temps de Flors

girona
QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART