Els pares del CEIP Joan Casas de Sant Antoni de Vilamajor estan «satisfets» que se'ls escolti per les millores del centre

Alguns dels pares afectats han reconegut que «la pressió ha tingut resultats»i que «se li està rentant la cara» al centre. En aquest sentit, s'han mostrat satisfets que «hagin vist que no era un tema dequatre pares exaltats» i que se'ls escolti i han criticat que «les administracions feia anys que s'havien adormit». Tot i això, també han explicat que esperen que aquest dijous se'ls hi deixi veure els resultats dels treballs de millora que s'han fet durant els últims dies.

Per la seva banda, la directora del CEIP, Dora Fernández, s'ha mostrat esperançada que els pares no compleixin l'amenaça de no portar els fills el dia de l'inici del curs, el 14 de setembre: «No seria el més correcte. L'escola està preparada amb tota seguretat per dilluns que ve», ha destacat. Fernández, a més, ha explicat que «el Departament d'Educació va proposar que, per fer les millores més ràpid, les pagués l'ajuntament. El consistori, però, va dir que no podia».

Abans de l'estiu el Departament d'Educació va anunciar que aplaçava l'ampliació de l'escola. L'AMPA va avisar que els alumnes no tornarien a les aules a l'inici de curs si es mantenia en centre en les condicions precàries, sobretot al menjador, els lavabos i altres espais del centre.

L'AMPA del Joan Casas es va organitzar en dues comissions extraordinàries a demanda del Consell Escolar, que va encarregar a l'AMPA que pressionés per aconseguir que s'accelerés l'ampliació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós