Una festa al Titus obrirà la celebració dels 40 anys de l'escola Artur Martorell

L'escola Artur Martorell de Badalona celebra aquest curs el quarantè aniversari. Per commemorar-ho, la comunitat educativa d'aquest centre públic ha programat tot una sèrie d'activitats que s'estendran al llarg del curs escolar i que arrenca divendres 18 de setembre, amb una festa a la carpa de Titus. L'acte està concebut com un retrobament de totes aquelles persones que al llarg d'aquestes quatre dècades han passat per l'escola badalonina: exprofessors, exalumnes i pares d'exalumnes. La directora de l'Artur Martorell, Carme Martínez, ha explicat que a la festa seran benvinguts tots aquells que durant aquest temps hagin tingut un vincle amb l'escola o el tinguin ara mateix.

Entre els assistents s'espera la visita de l'actual president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, que a principi de la dècada dels vuitanta va ser professor d'educació física d'aquest centre. Fins a aquest moment ja han confirmat l'assistència a la festa més de 400 persones, i s'espera que el nombre s'incrementi a mesura que es vagi fent difusió de l'acte. I no només s'espera gent de Badalona, ja que l'Artur Martorell va ser un referent durant molts anys per a la població de Santa Coloma de Gramenet i de Tiana.

La festa arrencarà a les vuit del vespre. Pels volts de la nou s'ha previst un passi de fotografies que resumeixen la història del centre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

El Servei Municipal d’Esports ofereix 228 places en 23 cursos aquest estiu

GIRONA
societat

Multarà per l’excés de soroll i el consum d’alcohol al carrer

Sabadell
Societat

Estudiarà si cal reforç puntual dels mossos

Tarragona
salut

L’Associació Contra el Càncer posa en marxa el programa “Rutes Saludables”

olot
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona