Educació

Educació pretén suprimir una nova aula al CEIP Alfonso Iniesta de Banyeres de Mariola

Es tracta de l'única supressió que l'arranjament escolar de la Conselleria preveu fer a la comarca

Com a conseqüència de la remissió als sindicats de l'ensenyament de la proposta d'arranjament escolar per al curs vinent, la Conselleria d'Educació ha previst la supressió d'una nova aula d'Educació Primària al CEIP Alfonso Iniesta, l'única que es produiria a la comarca de l'Alcoià-Comtat, mentre que altres poblacions com Muro i Tibi eixirien beneficiades en el procés, ja que hi ha previst habilitar un aula d'Infantil en el primer cas i altra de Primària a Tibi. Segons especifica la informació, aquest és el primer pas del procediment que pot quedar obert a la presentació d'al·legacions si els centres ho estimen oportú.

Per a la comunitat educativa del CEIP Alfonso Iniesta, en el cas de confirmar-se la proposta d'Educació, la nova supressió anunciada no cau de sorpresa, «ja que aquesta és la línia d'actuació que venim patint des de 2012. No ens sorprèn perquè quan Educació va suprimir una unitat d'Infantil, el procés ha continuat en Primària i, per tant, sembla ser que anem encaminats a ser un centre amb dos línies en comptes de tres com ha estat quasi sempre».

Així les coses, sembla ser que l'arranjament escolar que proposa la Conselleria d'Educació preveu passar progressivament de 27 a 18 unitats amb els inconvenients que pot haver en cursos posteriors. «Ja hem patit supressions de llocs de treball anteriorment, pel que hi poden haver-ne més en especialitats com pedagogia terapèutica, logopèdia, música, anglès o d'altres, el que pot suposar que els xiquets no tinguen una adequada atenció individualitzada o no cubrir-se suficientment les necessitats educatives especials com hiperactivitat, dificultats d'atenció, llenguatge, etc».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia