Educació

Guardamar és des d'ara aula universitària de la Universitat d'Alacant

L'acord permetrà desenvolupar a Guardamar diferents activitats culturals, formatives i d'investigació

El rector de la Universitat, Manuel Palomar i l'alcalde de Guardamar del Segura, José Luis Sáez, han signat el conveni de creació d'un aula universitària a aquesta localitat del Baix Segura.

L'acord preveu establir una relació estable entre el municipi i la institució acadèmica per tal de desenvolupar activitats conjuntes de caire cultural, formatiu i investigador.

José Luis Sáez, alcalde de Guardamar del Segura, ha destacat que «estem encantats amb aquest acord. Tenim molt treball per fer i aquest conveni ens permetrà dur a terme moltes iniciatives i potenciarà el llaços entre la Universitat d'Alacant i Guardamar del Segura».

A la signatura del conveni han assistit, a més del rector, l'alcalde i el vicerector, el president del Consell Social de la Universitat d'Alacant, Francisco Gómez, la secretària general de la UA, Esther Algarra, la secretària del Consell Social, Aránzazu Calzada, Eva Valero i Mar Iglesias, responsables dels secretariats de Seus i Aules Universitàries, la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Guardamar, Pilar Gay i la tècnica de cultura del mateix Ajuntament, Marylène Albentosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia