Societat

Els Mossos troben un cadàver a la casa de Terrassa on buscaven una dona desapareguda

La policia ha fet la troballa durant l’escorcoll a l’habitatge de l’exparella de Mònica Borràs, de qui no es té notícia des de l’agost passat

El cas està sota secret d’actuacions

Els Mossos d’Esquadra han trobat un cadàver al pis de Terrassa (Vallès Occidental) on buscaven el cos de Mònica Borràs, desapareguda l’agost de 2018.

La troballa s’ha fet a l’habitatge que Borràs compartia amb la seva exparella, un home que ha estat detingut aquest dimecres en relació amb la desaparició.

L’escorcoll de la casa, ordenat pel jutjat de violència masclista número 1 de Terrassa, ha començat a les deu del matí amb la presència del detingut i, després d’una pausa al migdia, s’ha reprès a la tarda, quan finalment s’ha pogut localitzar el cadàver.

Segons han informat a Efe fonts de la investigació, els agents de la policia científica han buscat el cos de la dona amb l’ajuda d’un georadar i diversos pics per remoure la terra d’una zona enjardinada de l’habitatge.

De moment no han transcendit més dades sobre el cadàver, però tot apunta que podria ser el de la desapareguda. Una vegada localitzat el cadàver, els forenses li practicaran l’autòpsia per intentar corroborar que es tracta de Borràs i per determinar-ne les causes de la mort.

La desaparició de Borràs, de 49 anys, va ser denunciada el 7 d’agost de l’any passat per l’ara detingut. La policia catalana va obrir aleshores una investigació per localitzar-la i va difondre la seva imatge i descripció física a través de les xarxes socials apel·lant a la col·laboració ciutadana, tal com fa habitualment amb els desapareguts.

Deu mesos més tard, els Mossos d’Esquadra han detingut la seva exparella per la seva presumpta relació amb la desaparició violenta de la dona. Els investigadors veuen en aquest cas un rerefons criminal.

Quan la dona va ser vista per última vegada amb vida no portava la seva bossa de mà, ni el seu telèfon ni la seva documentació personal i tampoc no consta que utilitzés el seu vehicle, cosa que va fer pensar a la policia que podia tractar-se d’una desaparició en contra de la seva voluntat.

La causa està sota secret d’actuacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia