Societat

Argentona celebra els vint anys de la Garrinada

Inclou un cartell de luxe, en què destaquen Oques Grasses, Tremenda Jauría i el grup local Ebri Knight

Com ja és habitual, pels volts de Sant Domènec (4 d’agost) Argentona celebra la festa major, que té com un dels punts forts la Garrinada, que aquest any celebra la vintena edició. Des de diumenge i fins dimarts a la nit passaran per l’escenari situat a l’escola d’Argentona el hip-hop de les barcelonines Tribade, la fusió de cúmbia, reggaeton combatiu i música electrònica de Tremenda Jauría, el reggae-pop d’Oques Grasses, el reggaecore de Mafalda i el folk punk d’Ebri Knight, entre d’altres.

Més enllà de la Garrinada, la programació de la festa major, que va començar ahir i s’allarga fins dimarts, inclou activitats per a tots els públics. Entre d’altres, destaca la repicada de campanes i llançament de coets i la cercavila de gegants, dissabte a la tarda, i el correfoc, que es celebra la mateixa nit en el marc de la Nit Boja. L’endemà serà el dia de la tradicional Festa del Càntir, que enguany arriba a la 69a edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia